back arrow

SPORT

FORMULE 1

Lees hier het allerlaatste nieuws over Formule 1! Wij zorgen dat jij altijd op de hoogte bent!

Search icon

Datum (nieuw - oud)

GP Zandvoort

8 min leestijd

GP Zandvoort 2024: alle info in één oogopslag

De Nederlandse Grand Prix op het circuit Zandvoort is een van de races op de Formule 1-kalender. Dit kalenderjaar staat de Grand Prix van Zandvoort gepland op 25 augustus 2024. In 2023 was dit sportevenement in ons land een groot succes en werd het bezocht door ruim 300.000 bezoekers. In dit artikel op Club BetCity lees je alles wat je moet weten over de Grand Prix van Nederland.

8 min leestijd

thumbnail

4 min leestijd

Wat is het gewicht van een Formule 1 auto?

De Formule 1 is één van de grootste en bekendste sporten ter wereld. De laatste jaren is de Nederlandse interesse enorm toegenomen. Dat heeft veel te maken met de geweldige resultaten van Max Verstappen. En toch zijn er altijd nog feitjes over de Formule 1 sport die veel liefhebbers niet kennen. De teams in de Formule 1 moeten zich bijvoorbeeld aan strenge regels houden. Een goed voorbeeld zijn de gewichtslimieten van een Formule 1 auto!

4 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Hoe laat begint de Grand Prix van Hongarije?

Het Formule 1 seizoen gaat aankomend weekend weer verder! De beste coureurs van de wereld reizen af naar Hongarije. De GP van Hongarije biedt de coureurs weer nieuwe kansen om punten te verzamelen voor de wereldranglijst. Alle ogen zijn natuurlijk weer gericht op Max Verstappen. Hieronder kom je te weten wanneer de GP van Hongarije start!

3 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Wat is een sprintrace?

De Formule 1-kalender is dit jaar met 24 races langer dan ooit. De meeste Grand Prix's kennen eenzelfde opbouw van het weekend. Er zijn zes races waarbij dit anders is. Dit zijn de weekenden waarbij er een sprintrace op het programma staat. In dit artikel leggen we je uit wat een sprintrace is.

5 min leestijd