Big Win: €13.321,36 dankzij een geniale eightfold

Laatste update 15-08-2024

3 min leestijd

promotional image

Het EK voetbal is al een tijdje afgelopen en er stonden de afgelopen week weinig grote wedstrijden op het programma. Desondanks wist een BetCity-speler een grote slag te slaan met een geniale eightfold. De Grote Speler richtte zijn pijlen op de voetbalwedstrijden in de Verenigde Staten, Brazilië en Argentinië. Dat leverde de speler een prachtige winst op van €13.321,36. En dat met een inzet van €200,00!

Correcte weddenschappen in de MLS

De BetCity-speler wist een odd van 66.61 binnen te halen met een perfecte eightfold. De speler voorspelde 8 wedstrijden correct, waaronder maar liefst 5 duels in de MLS. Inter Miami boekte een 2-1 overwinning op Chicago Fire, terwijl Minnesota United FC met 2-0 won van San Jose Earthquakes. De speler had ook veel vertrouwen in de New York Red Bulls. Dat vertrouwen was terecht, want de ploeg won eenvoudig met 3-1 van FC Cincinnati. De wedstrijd tussen Orlando City en New York City FC was in de 1e helft niet zo vermakelijk. De ploegen ging met 0-0 rusten, terwijl de speler van beide teams een doelpunt nodig had. Al binnen het eerste kwartier in de tweede helft scoorde de beide ploegen, het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Als klap op de vuurpijl won Los Angeles Galaxy met 3-2 van Portland Timbers.

Juiste voorspellingen in de Zuid-Amerikaanse wedstrijden

De speler besloot zijn eightfold af te ronden met enkele duels in Brazilië en Argentinië. Palmeiras ging dankzij een treffer in de 37e minuut rusten met een 1-0 voorsprong. Daarnaast wist Botafogo-RJ met 1-0 te winnen van Internacional-RS. Er moesten enkel nog minimaal 3 doelpunten vallen in het duel tussen Racing Club en Godoy Cruz. Na 20 minuten stond er al een 2-0 tussenstand op het scorebord. De allesbeslissende derde treffer viel in de 61e minuut.

Wedden op Europese topwedstrijden

Aankomende week kunnen de liefhebbers weer een gokje wagen op Europese topwedstrijden. De voorrondes in de Champions League, Europa League en de Conference League staan weer op het programma. Er kan bijvoorbeeld worden ingezet op de wedstrijden van Ajax, Go Ahead Eagles en Fenerbahce!