Big Win: €3.447,50 dankzij een perfecte Bet Builder

Laatste update 15-08-2024

5 min leestijd

promotional image

Er zijn tijdens het EK 2024 diverse geweldige weddenschappen gewonnen! En ook op de allerlaatste speeldag van het eindtoernooi was het weer raak. Een gelukkige speler won een prijs van maar liefst €3.447,50 met een perfecte Bet Builder weddenschap. De speler voorspelde niet alleen de correcte uitslag van de EK Finale, maar ook een doelpuntenmaker en een assist!

Bet Builder weddenschap

De geluksvogel besloot een inzet te plaatsen van €10 op een gewaagde Bet Builder weddenschap. De speler voorspelde dat Spanje met 2-1 zou winnen van Engeland in de EK Finale 2024. Dankzij een late treffer van Mikel Oyarzabal wisten de Spanjaarden de winst alsnog te grijpen binnen reguliere speeltijd.

Doelpuntenmaker & assist

De speler nam in de Bet Builder weddenschap ook een doelpunt mee van de talentvolle Nico Williams. De rappe vleugelaanvaller kwam al snel na rust tot scoren. De 1-1 kwam op naam van Cole Palmer, na een perfecte assist van Jude Bellingham. En laat de speler nu net een assist van de Real Madrid-middenvelder hebben meegenomen in de Bet Builder!

Profit Boost van 25%

De oorspronkelijke quotering van de Bet Builder kwam uit op 276.00! Echter profiteerde de speler van de 25% Profit Boost. De quotering kreeg een upgrade en kwam uit op maar liefst 344.8. Wil je ook genieten van een Profit Boost of een Odds Boost, dan is het handig om de promoties goed in de gaten te houden bij BetCity!
promotional image
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!