Wedstrijd van de Week: Manchester City - Manchester United

Laatste update 14-08-2024

3 min leestijd

Wedstrijd van de Week: Manchester City - Manchester United

Een €5 Free Bet voor Manchester City - Manchester United, wie wil dat nou niet? Bij dé bookmaker van Nederland ligt deze Free Bet namelijk voor het oprapen. Wie wint de eerste prijs van het seizoen in Engeland? Claim jouw €5 Free Bet en waag een gokje!

€5 Free Bet

Bij BetCity ben je voor promoties aan het juiste adres. Eén van onze promoties is de Wedstrijd van de Week. Onze Sportsbook-experts kiezen wekelijks de meest interessante (voetbal)wedstrijd en wij delen hiervoor een €5 Free Bet uit. Onze Wedstrijd van de Week speelt zich deze week af in het Wembley Stadium: Manchester City - Manchester United. Stort minimaal €20 en ontvang een €5 Free Bet voor de Community Shield.

Voorbeschouwing

De Community Shield is traditiegetrouw de openingswedstrijd van het seizoen in Engeland. Hierin neemt de regerend kampioen van de Premier League het op tegen de FA Cup-winnaar. Manchester City wist vorig seizoen voor de vierde opeenvolgende keer het kampioenschap te winnen. De tegenstander in de Community Shield is Manchester United, omdat de stadsgenoot ten koste van Manchester City de FA Cup wist te winnen. Wist je dat we wekelijks voorbeschouwingen voor alle topwedstrijden voor jou klaar hebben staan? Zo ook voor Manchester City - Manchester United.

Interessante odds

Manchester City is de torenhoge favoriet voor de Community Shield. Een zege van The Citizens levert je 1.57 keer je inzet op, terwijl een overwinning van Manchester United op 4.50 keer je inzet staat. Maar liefst zes van laatste acht ontmoetingen tussen deze clubs waren een prooi voor Manchester City. Met een 0-3 nederlaag tegen het Liverpool van Arne Slot kende Manchester United allesbehalve een goede generale repetitie voor de clash met de stadsgenoot. Manchester City won daarentegen de laatste oefenwedstrijd met 4-2 van Chelsea. Erling Haaland was met een hattrick de grote man. Daarnaast verwachten wij de nodige doelpunten. Maar liefst 6 van de laatste 7 ontmoetingen tussen deze ploegen uit Manchester zagen 'Beide Teams Scoren'. Een herhaling van dit recept in de Community Shield levert je 1.57 keer je inzet op.

Wedtip(s) Manchester City - Manchester United

Onze Sportsbook-expert heeft vertrouwen in de volgende weddenschap: Manchester City scoort en Beide Teams Scoren voor 2.95 keer je inzet. Aangezien jullie van statistieken en feiten houden, onderbouwen wij deze bet maar al te graag: in 4 van de laatste 7 Manchester-derby's was deze weddenschap winnend!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!