thumbnail

Wedden op de Modus Darts Super Series

Laatste update 05-06-2024

4 min leestijd

In 2020 werd de wereld opgeschrikt door de coronapandemie. Het duurde niet lang voordat alles anders werd en ook de sportwereld zijn deuren nagenoeg moest sluiten. Darttoernooien konden geen doorgang vinden, simpelweg omdat het te gevaarlijk was. In 2020 werd er een nieuw darttoernooi gelanceerd, genaamd de Online Darts Live League. Deelnemende darters speelde mee vanuit huis en via een livestream werden de beelden getoond. Het bleek een groot succes. De Modus Super Series werden gelanceerd en is de opvolger van de Online Darts Live League.

Modus Darts Super Series

De Modus Darts Super Series kreeg zijn vervolg in 2022 en is een wekelijks dartevenement. De dartwedstrijden vinden plaats van maandag tot en met zaterdag. Alle wedstrijden worden live uitgezonden op YouTube, waardoor iedereen kan meegenieten van de dartwedstrijden. De totale prijzenpot van het evenement bedraagt €1.000.000 en de deelnemers strijden voor een deel uit de ruime prijzenpot. De dartcompetitie is een toernooi voor spelers zonder een PDC Tour Card. De spelers moeten minimaal 18 jaar of ouder zijn. De darters strijden van maandag tot en met vrijdag voor een plekje in de grote finale op de zaterdag. Alleen op de laatste speeldag van de week is er publiek aanwezig bij de wedstrijden. Iedere week kan een speler een ticket winnen voor de finaleweek. Daarin strijden de 12 weekwinnaars voor de hoofdprijs en een geldprijs van meer dan €20.000.

Bekende darters in de Modus Darts Super Series

Er zijn veel bekende dartspelers die deelnemen aan de Modus Darts Super Series. Enkele bekende namen die langskomen zijn Neil Duff, Keven Painter, Lisa Ashton, Jarred Cole, Conan Whitehead, Wesley Harms, Colin Osborne, John Henderson en Fallon Sherrock. Iedere week doen er weer andere dartspelers mee aan het evenement. De dartwedstrijden beginnen van maandag tot en met woensdag al vroeg in de ochtend. De wedstrijden op de donderdag en de vrijdag starten rond de klok van 14:00 uur. Het is ook mogelijk om dartwedstrijden van de Modus Darts Super Series terug te kijken op YouTube!

Wedden op de Modus Darts Super Series

Je kan bij BetCity een weddenschap afsluiten op één van de wedstrijden tijdens de Modus Darts Super Series. Er staat gedurende een speeldag iedere 15 minuten weer een nieuwe wedstrijd op het programma. Wedden op darts kan zowel pre-match als live tijdens een wedstrijd. Je kan tevens een weddenschap afsluiten via de nieuwe BetCity app. Speel bewust, 18+!

Betcity Academy

thumbnail

Davis Cup 2024: jouw volledige gids

De Davis Cup Finals 2024 staan op het punt te beginnen. Vanaf 10 september 2024 strijden onder andere TeamNL en titelverdediger Italië om de felbegeerde eindzege. Bij BetCity houden wij van kennis en weetjes, en in dit artikel vind je dan ook alle relevante informatie over de Davis Cup 2024.

6 min leestijd

thumbnail

Hoe groot is een voetbalveld?

Een voetbalveld in de Eredivisie is 105 meter lang en 68 meter breed. In andere competities en landen kan dit echter verschillen. Wij praten je bij en geven jou een duidelijk beeld van de grootte van een voetbalveld.

4 min leestijd

thumbnail

21 Jackpot keert terug met een €10.000 prijzenpot

De voetbalcompetities beginnen weer aan een nieuw seizoen en natuurlijk keert ook de 21 Jackpot terug bij BetCity! Wekelijks staat er een prijzenpot van €5.000 klaar voor de deelnemers. Om de terugkeer van de 21 Jackpot te vieren, bedraagt de prijzenpot in de eerste week maar liefst €10.000. Deelname is gratis, dus twijfel geen moment en probeer een deel te winnen uit de nóg hogere prijzenpot!

1 min leestijd

thumbnail

Alles over het EK Beachvolleybal 2024

De beachvolleybaltop kwam vorige maand nog in actie op de Olympische Spelen in Parijs. En van 13 augustus tot en met 18 augustus staat alweer het volgende grote volleybalevenement op het programma. Het EK beachvolleybal 2024 komt naar Nederland. Natuurlijk is het mogelijk om bij BetCity te wedden op het Europees Kampioenschap beachvolleybal!

3 min leestijd