Wedden op de winnaar van de Bundesliga 2023/2024

Laatste update 22-11-2023

3 min leestijd

thumbnail

De Duitse voetbalcompetitie wordt al jarenlang gedomineerd door Bayern München. De Recordmeister mocht ook vorig seizoen de prijs in ontvangst nemen. In het Bundesliga seizoen 2023/2024 is Bayern München wederom de favoriet, gevolgd door het altijd sterke Borussia Dortmund. Het is bij BetCity mogelijk om te wedden op de winnaar van de Bundesliga 2023/2024. Bekijk hieronder de 5 grootste favorieten voor de Duitse landstitel.

1. Bayern München (1.25)

Bayern München won vorig seizoen de 33e landstitel in de clubgeschiedenis. De ontknoping was ongekend spannend, aangezien Borussia Dortmund op de laatste speeldag het kampioenschap uit zijn handen zag glippen. Bayern München is ook in het seizoen 2023/2024 de grote favoriet voor de titel in de Bundesliga. De regerend landskampioen zag Sadio Mané, Lucas Hérnandez, Marcel Sabitzer en Daley Blind vertrekken. De Duitse topclub versterkte zich met Min-jae Kim, Konrad Laimer en Raphaël Guerreiro.

2. Borussia Dortmund (5.00)

Borussia Dortmund eindigde vorig seizoen op de 2e plaats in Bundesliga. Na een nederlaag op de laatste speeldag ging Bayern München er met de titel vandoor. De club bereikte de kwartfinale in de DFB-Pokal en werd in de 16e finale van de UEFA Champions League uitgeschakeld door Chelsea. In de zomerstop vertrok Jude Bellingham voor een enorm bedrag naar Real Madrid, terwijl ook Ansgar Knauff, Nico Schulz en Raphaël Guerreiro de club de rug toekeerde. Borussia Dortmund versterkte zich met Felix Nmecha, Marcel Sabitzer en Ramy Bensebaini.

3. RB Leipzig (14.00)

RB Leipzig eindigde in het vorige voetbalseizoen op de 3e plaats in de Bundesliga. De voetbalclub won de DFB-Pokal door de finale af te rekenen met Eintracht Frankfurt (2-0). In de UEFA Champions League werd de Duitse club in de 16e finale uitgeschakeld door de uiteindelijke winnaar Manchester City. Een groot aantal spelers vertrok bij de Duitse club. Dominik Szoboszlai, Christopher Nkunku, Alexander Sorloth, Josep Martinez, Marcel Halstenberg en Konrad Laimer zijn voortaan actief bij een andere werkgever. Natuurlijk werden er ook spelers aangetrokken, waaronder oud-PSV’er Xavi Simons en oud-Vitesse-spits Loïs Openda. Christoph Baumgartner, Benjamin Sesko en Nicolas Seiwald werden ook naar Leipzig gehaald.

4. Bayer Leverkusen (51.00)

Bayer Leverkusen eindigde vorig seizoen op de 6e plaats in de Bundesliga. De club bereikte de halve finale van de UEFA Europa League, waarin het onderuit ging tegen AS Roma. Clubtopscorer Moussa Diaby werd verkocht aan Aston Villa, terwijl oud-Ajacied Mitchell Bakker koos voor een nieuw avontuur bij Atalanta Bergamo. Daarnaast vertrokken Kerem Demirbay, Paulinho en Nederlander Daley Sinkgraven bij de Duitse middenmoter. Bayer Leverkusen haalde zelf ook enkele spelers, zoals Victor Boniface, Granit Xhaka, Jonas Hofmann, Arthur en Alejandro Grimaldo.

5. 1. FC Union Berlin (61.00)

1. FC Union Berlin was één van de grote verrassingen in het seizoen 2022/2023. De Duitse club eindigde op een knappe 4e plaats in de Bundesliga. 1. FC Union Berlin bereikte de kwartfinale van de DFB-Pokal en de knock-outfase van de UEFA Europa League. De club verkocht Sven Michel en Paul Seguin. Diverse versterkingen werden binnengehaald, waaronder Diogo Leite, Lucas Tousart en Mikkel Kaufmann.

Wedden op de Bundesliga

Vanzelfsprekend kan jij bij BetCity wedden op alle voetbalwedstrijden in de Bundesliga. Kies voor een pre-match weddenschap of ga toch live wedden. Er kan nu al ingezet worden op welke club de titel grijpt in de Bundesliga 2023/2024, ook wel een outright-weddenschap genoemd. *De aangegeven quoteringen kunnen fluctueren
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!