Roda JC wint de 1e periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie

Laatste update 02-10-2023

5 min leestijd

thumbnail

Afgelopen zondagmiddag mocht Roda JC al een klein feestje gaan vieren. De Limburgse club wist namelijk de 1e periodetitel in de wacht te slepen. Hoewel er nog een speelronde op het programma staat in de 1e periode, kan Roda JC niet meer worden ingehaald door de concurrentie. De grootste opponent VVV-Venlo ging op de zondagmiddag met 0-4(!) onderuit tegen Helmond Sport.

Roda JC speelt gelijk tegen De Graafschap

Afgelopen vrijdagavond kreeg Roda JC al de uitgelezen kans om de 1e periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie te winnen. Echter speelde de club uit Kerkrade doelpuntloos gelijk tegen De Graafschap, waardoor het feestje moest worden uitgesteld. De winst van Helmond Sport op VVV-Venlo was voor Roda JC voldoende om nu alvast een ticket voor play-offs promotie/degradatie te bemachtigen.

Koploper in de Keuken Kampioen Divisie

Roda JC kent een geweldige start van het nieuwe seizoen. Na 8 speelrondes staat de Limburgse club bovenaan de ranglijst. Aankomende vrijdag ontvangt de ploeg officieel het bronzen schild en de bijbehorende premie van €80.000. Vrijdagavond speelt Roda JC een thuisduel tegen Jong AZ. Bekijk hieronder alle uitslagen van Roda JC in het huidige seizoen:
  • Roda JC – Helmond Sport 4-1
  • ADO Den Haag – Roda JC 0-3
  • Roda JC – Top Oss 2-0
  • Jong FC Utrecht – Roda JC 1-0
  • NAC Breda – Roda JC 1-3
  • Roda JC – Telstar 3-0
  • Roda JC – FC Den Bosch 4-1
  • De Graafschap – Roda JC 0-0
Na een imposante seizoenstart lijkt Roda JC een goede kandidaat voor directe promotie naar de Eredivisie. De Limburgers speelde in het seizoen 2017/2018 voor het laatst op het hoogste niveau. Destijds eindigde de ploeg op de 16e plaats en degradeerde het alsnog via de play-offs.

Wedden op Roda JC

Je kan bij BetCity gaan wedden op alle wedstrijden van Roda JC. De duels in de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker worden pre match en live aangeboden bij de bookmaker. Natuurlijk is het ook mogelijk om te wedden op Roda JC via de nieuwe BetCity applicatie. De bookmaker app is beschikbaar voor iOS en Android.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!