Hoe laat speelt Portugal tegen Frankrijk?

Laatste update 15-08-2024

5 min leestijd

promotional image

Het EK 2024 nadert zijn ontknoping! Er zijn nog slechts 8 landen die mogen dromen van de Europese titel. Aankomend weekend zal het deelnemersveld wederom worden gehalveerd. Vrijdagavond zal eerst de wedstrijd Spanje – Duitsland worden afgewerkt. Het spektakel is dan nog niet afgelopen, want vervolgens staan ook Portugal en Frankrijk tegenover elkaar in de kwartfinale op het EK 2024!

Aftraptijd Portugal – Frankrijk

Portugal en Frankrijk staan vrijdagavond 5 juli 2024 tegenover elkaar op het EK 2024. De wedstrijd Portugal – Frankrijk zal om 21:00 uur worden afgetrapt. Het Volksparkstadion in Hamburg zal het decor vormen voor de topwedstrijd. Het voetbalstadion biedt plaats aan maar liefst 49.000 toeschouwers. Natuurlijk kan de voetballiefhebber bij BetCity gaan wedden op de kwartfinales op het EK 2024. Je kan ook een weddenschap afsluiten op onze gratis BetCity applicatie. De app is kosteloos beschikbaar voor iOS en Android.

Portugal op het EK 2024

De Portugese selectie eindigde op de 1e plaats in de groepsfase. De Portugezen wonnen de eerste twee groepswedstrijden tegen Tsjechië (2-1) en Turkije (0-3). In het laatste groepsduel waren er geen belangen meer voor Portugal en dat was te merken op het veld. Portugal ging met 2-0 onderuit tegen het verrassende Georgië. In de achtste finales kwam de ploeg niet tot scoren tegen Slovenië. Zelfs Cristiano Ronaldo faalde vanaf elf meter. Uiteindelijk won Portugal de penaltyreeks met 3-0!

Frankrijk op het EK 2024

De Franse selectie moest genoegen nemen met een 2e plaats in de groepsfase achter Oostenrijk. Frankrijk won met 0-1 van Oostenrijk en speelde vervolgens met 0-0 gelijk tegen Nederland. Het laatste groepsduel tegen Polen eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de achtste finale tegen België ging het allemaal niet vanzelf. Frankrijk won uiteindelijk met 1-0 en wederom moest een eigen doelpunt de helpende hand bieden.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!