Dit is het schema van de halve finales op het EK 2024

Laatste update 15-08-2024

5 min leestijd

promotional image

De kwartfinales zijn alweer achter de rug op het Europees Kampioenschap 2024! De voetballiefhebber kon genieten van 4 zinderende wedstrijden op het allerhoogste niveau. In 3 van de 4 kwartfinales viel de beslissing pas na verlenging of zelfs strafschoppen. Enkel het Nederlands elftal wist het karwei binnen reguliere speeltijd te klaren. Nu wachten de spannende halve finales. Bekijk hieronder het schema van de halve finales op het EK 2024:

Schema halve finales EK 2024

Dinsdag 9 juli en woensdag 10 juli worden de halve finales gespeeld op het eindtoernooi gespeeld. De laatste 4 landen strijden voor een plekje in de EK finale. Het zijn misschien wel de spannendste voetbalwedstrijden op het toernooi in Duitsland. Natuurlijk kan je bij BetCiy een weddenschap afsluiten op de halve finalewedstijden. Er staan zowel pre-match als live weddenschappen klaar in ons Sportsbook!

Dinsdag 9 juli 2024

Spanje – Frankrijk (2-1)

Woensdag 10 juli 2024

Nederland – Engeland (21:00 uur)

Wie kan Nederland treffen in de EK Finale 2024?

Mocht Oranje de winst pakken tegen Engeland, dan plaatst de ploeg zich voor de EK finale 2024! Er staat op de woensdagavond enorm veel op het spel. Het Nederlands voetbalelftal kan zich dan gaan klaarstomen voor een wedstrijd tegen Spanje.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!