Gruwelijke value op Frankrijk

Laatste update 05-06-2024

5 min leestijd

promotional image

Ronald Koeman kreeg de laatste dagen te maken met de ene na de andere afmelding. De bondscoach kan inmiddels een volledig elftal formeren met spelers die voor de interlands met Frankrijk en Griekenland niet beschikbaar zijn. Desondanks zijn de odds voor de Fransen tegen Oranje ongekend hoog en er zit maar één ding op: profiteren maar!

Blessuregolf overspoelt Oranje

Nick Olij, Andries Noppert, Ian Maatsen en Calvin Stengs zijn zomaar wat namen uit de 23-koppige selectie. Met de aanwezigheid van Tijjani Reijnders (AC Milan), Marten de Roon (Atalanta), Joey Veerman (PSV), Mats Wieffer (Feyenoord), Xavi Simons (RB Leipzig) en Stengs (Feyenoord) is de bezetting op het middenveld behoorlijk karig.
Dit heeft allemaal te maken met de afwezigheid van een fiks aantal sterren bij het Nederlands elftal. Jurrien Timber, Matthijs de Ligt, Sven Botman, Steven Berghuis, Frenkie de Jong, Steven Berghuis, Noa Lang, Memphis Depay en Cody Gakpo ontbreken in de Oranje-selectie. Alles wijst erop dat Nederland weinig tot geen kans zal maken tegen de afgelopen WK-finalist: Frankrijk.

Value op Frankrijk

Een zege van de Fransen in de Johan Cruijff ArenA staat genoteerd op maar liefst 2.32 (!) keer je inzet. Wist je dat de thuishaven van Ajax het grootste stadion van Nederland is? Check hier de grootste stadions van Nederland. Zo'n quotering is natuurlijk te bizar voor woorden, zo reist Les Bleus met namen als Kylian Mbappé, Randal Kolo Muani, Ousmane Dembélé (allen Paris Saint-Germain), Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga (beide Real Madrid) en Theo Hernández (AC Milan) af naar Amsterdam. De Fransen kampen nauwelijks met afmeldingen.
Frankrijk is geweldig begonnen aan de kwalificatiecyclus. Na 5 poulewedstrijden in Groep B staat de teller op 15 punten. Sterker nog, het is voor de Fransen nog altijd wachten op de eerste tegentreffer. In deze reeks werd Ons Oranje met 4-0 aan de kant gezet en wij voorzien een nieuwe driepunter voor Frankrijk ten koste van het Nederlands elftal. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor Nederland - Frankrijk.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!