Doelpuntenmachines: welke aanvaller kies jij?

Laatste update 28-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

De tweede speelronde van de Europese campagne staat voor de deur. BetCity pakt uit en deelt een nieuwe editie van de Doelpuntenmachines. Vorige keer is deze promotie énorm goed bevallen en wij zijn de rotste niet en gunnen jullie nogmaals dit Free Bet festijn.

Doelpuntenmachines: wat houdt het in?

Deze week staan komen 4 Nederlandse ploegen in Europa in actie. Voor deze promotie hebben wij van zowel PSV, Feyenoord, Ajax als AZ de spits uitgelicht: respectievelijk Luuk de Jong, Ayase Ueda, Brian Brobbey & Vangelis Pavlidis.
Wat is nou precies de bedoeling? Selecteer in je account 1 van de 4 doelpuntenmachines en zet minstens €10 in op 1 of meerdere goals van deze speler. Je ontvangt dan een €5 Free Bet voor elk doelpunt dat de speler van jouw keuze maakt. Met deze Eredivisie-spitsen in Europees verband kan het voor jou weleens een héél mooie week worden!

Luuk de Jong

De spits van PSV neemt het met zijn ploeg op tegen Sevilla. De Eindhovenaren zijn in het eigen Phillips Stadion de favoriet en zullen moeten winnen, mocht het een rol van betekenis willen spelen in de UEFA Champions League.
Peter Bosz rekent op de ervaring van Luuk de Jong. De aanvoerder van PSV is daarnaast bezig aan een geweldig seizoen. De 33-jarige spits was in 23/24 al 11 keer trefzeker. Inclusief de voorrondes wist De Jong in 5 CL-duels al vijfmaal het net te vinden. De kopsterke aanvaller zou weleens een heel slimme keuze kunnen zijn om als jouw spits te kiezen.

Ayase Ueda

De Japanner is de grote onbekende in dit rijtje. Ayase Ueda is dit seizoen de tweede spits bij Feyenoord achter Santiago Giménez, maar de Mexicaan ontbreekt tegen Atlético Madrid vanwege een schorsing.
In de zomer legde Feyenoord maar liefst 9 miljoen neer voor de diensten van Ueda. Hiermee is de Japanner de recordaankoop van de Rotterdammers. Vorig seizoen escaleerde de 25-jarige spits bij Cercle Brugge en wist hij in de Jupiler Pro League maar liefst 22 keer te scoren. Tegen FC Utrecht scoorde Ueda al en tegen Atlético Madrid mag de rechtspoot het van Arne Slot voor het eerst in de basis laten zien.

Brian Brobbey

Tegenwoordig heeft iedereen een mening over de kwaliteiten van Brian Brobbey, maar afgelopen zaterdag maakte de 21-jarige spits een goede indruk. Brobbey tekende tegen RKC Waalwijk voor de openingstreffer en zal tegen AEK Athene opnieuw dolgraag in het shirt van Ajax het net willen vinden.
In 7 van de laatste 12 wedstrijden stond Brobbey zijn naam op het scorebord. Een doelpunt van de berensterke staat genoteerd op 3.05 keer je inzet.

Vangelis Pavlidis

In dit rijtje lijkt vooralsnog niemand te kunnen tippen aan de prestaties van Vangelis Pavlidis. De Griek koos er in de zomer voor om AZ trouw te blijven en dit is een uitstekende keuze gebleken.
In de eerste 7 (!) competitiewedstrijden was de oud-spits van Borussia Dortmund trefzeker. In deze duels scoorde Pavlidis maar liefst 9 keer. De 3 punten zijn een must voor AZ in de ontmoeting met Legia Warschau en de Alkmaarse-fans verwachten ongetwijfeld een nieuwe masterclass van de publiekslieveling.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!