Dit wordt het weekend #5

Laatste update 22-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

De vijfde editie van dit wordt het weekend staat in teken van interlandvoetbal én de Keuken Kampioen Divisie. Vorige week was de betslip met een quotering van 5.74 raak en wij willen deze stijgende lijn dolgraag voortzetten.

Het idee

Wekelijks lichten wij voor jullie 3 wedstrijden uit, waar een betslip uit komt rollen. Elk weekend lichten wij voor jullie 3 elementen uit: de Wedstrijd van de Week, de verrassing van het weekend en het zekerheidje.

Wedstrijd van de Week

Geen Wedstrijd van de Week, maar een competitie van de week! De wekelijkse €5 Free Bet staat deze keer in het teken van de Keuken Kampioen Divisie, voor een wedstrijd naar keuze.
In de vijfde editie van dit wordt het weekend hebben wij gekozen voor Telstar - VVV Venlo. Wij voorzien in het 711 Stadium een dubbele kans van de bezoekers. Dit heeft alles te maken met de dramatische vorm waarin Telstar verkeert.
De thuisploeg is na de eerste 4 competitiewedstrijden nog altijd puntloos. VVV-Venlo verloor in de eerste speelronde met 1-3 van MVV Maastricht, maar bleef in de laatste 3 duels ongeslagen; 2-2 vs. FC Emmen, 4-1 vs. Jong FC Utrecht & 2-0 vs. De Graafschap. Daarnaast bleef VVV-Venlo in 6 van de laatste 7 ontmoetingen met Telstar ongeslagen. Een gelijkspel of overwinning van de Limburgers levert je 1.54 keer je inzet op.

Verrassing van het weekend

De verrassing van het weekend speelt zich af in Larnaca. In de AEK Arena neemt Cyprus het op tegen Schotland. De laatstgenoemde is ge-wel-dig begonnen aan de kwalificatiecyclus en heeft een EK-ticket binnen handbereik.
De Schotten wisten de eerste 4 wedstrijden in Groep A allemaal te winnen. Dit is vooral te danken aan Scott McTominay, zo tekende de middenvelder van Manchester United voor maar liefst 5 van de 9 treffers van Schotland. In 3 van de 4 kwalificatieduels was de rechtspoot trefzeker.
Een nieuw doelpunt van McTominay levert je 6.00 (!) keer je inzet op. De bookmakers voorzien vrijdagavond 2 à 3 goals van Schotland. Deze quotering is dan ook veel en veel te hoog. Check hier de voorbeschouwing van Cyprus - Schotland.

Zekerheidje

Tot slot het zekerheidje. Hiervoor reizen we af naar de Tarczynski Arena in Wroclaw. Oekraïne ontvangt in dit stadion Engeland. Wij voorzien ten minste 2 doelpunten van The Three Lions.
Engeland wist in 6 van de laatste 7 wedstrijden en 8 van de laatste 10 duels minimaal 2 goals te maken. In de laatste 2 EK-kwalificatiewedstrijden kwam Engeland zelfs tot 11 (!) treffers: 7-0 vs. Noord-Macedonië & 0-4 vs. Malta.
Oekraïne incasseerde in 3 van de laatste 4 duels minimaal 2 tegendoelpunten. In de eerdere ontmoeting tussen Engeland en Oekraïne in de kwalificatiecyclus was deze weddenschap ook winnend. 2 treffers van de Engelsen leveren je 1.55 keer je inzet op. Check hier de voorbeschouwing van Oekraïne - Engeland.

Betslip

Vorige week was de betslip van dit wordt het weekend winnend. Flikken we het opnieuw? Een dubbele kans van VVV-Venlo, een doelpunt van McTominay en 2 treffers van Engeland leveren je maar 14.32 keer je inzet op.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!