BetCity Shield
thumbnail

Dit was het weekend #2

Laatste update 21-08-2023

5 min leestijd

We hebben andermaal een veelbewogen weekend achter de rug. De eerste spelersbus in de Eredivisie is alweer opgewacht, terwijl de Nederlandse topploeg flink wat tegengas krijgen. De Serie A en de Bundesliga zijn inmiddels ook van start gegaan. Kortom, we hebben enorm veel te bespreken.

Opgewachte spelersbus

Een onbegrijpelijk fenomeen, het opwachten van de spelersbus. De Eredivisie is slechts 2 speelrondes onderweg en NEC heeft het alweer te verwerken gekregen. Na de 3-4 nederlaag tegen Excelsior was ditmaal promovendus Heracles Almelo met 2-1 te sterk. De supporters van de Nijmegenaren vrezen voor een zwaar seizoen. Degradeert NEC uit de Eredivisie? Dat levert je maar liefst 16.00 keer je inzet op.

Eredivisie speelronde 2

Zowel Ajax als Feyenoord liep in de tweede speelronde tegen verrassend puntenverlies aan. De Amsterdammers en Rotterdammers speelden tegen respectievelijk Excelsior en Sparta Rotterdam met 2-2 gelijk. PSV had het ook absoluut niet gemakkelijk, maar won uiteindelijk met 1-3 bij Vitesse. FC Twente en AZ kregen ook een tegendoelpunt te verwerken, maar wisten beiden uiteindelijk met 3-1 te winnen.
Voorafgaand aan het seizoen was Ajax de favoriet bij de bookmakers om de landstitel te winnen, maar dit is na het puntenverlies tegen Excelsior veranderd. PSV is momenteel bij BetCity de favoriet voor het kampioenschap. Op de Eindhovenaren staat een quotering van 2.50, Ajax levert je momenteel 2.75 keer je inzet op.

Over de grens

Het afgelopen weekend stond in Duitsland en Italië in teken van de start van de competitie, terwijl in de Premier League, Ligue 1 en La Liga de tweede speelronde voor de boeg stond.
Topploegen Paris Saint-Germain (1-1 vs. Toulouse), Chelsea (3-1 vs. West Ham United), AS Roma (2-2 vs. Salernitana) en Lazio (2-1 vs. Lecce) lieten verrassend genoeg punten liggen. Daarnaast was het een zeer teleurstellend weekend voor Manchester United.
The Red Devils namen het op tegen Tottenham Hotspur. Erik ten Hag ging in Londen op jacht naar de 3 punten, maar ging tegen de Spurs uiteindelijk met 2-0 ten onder. Onder meer topaankopen André Onana en Mason Mount kregen na afloop veel kritiek te verwerken, terwijl de oud-trainer van Ajax ook niet vrijuit ging.

Terugblik betslip

Voorafgaand aan het weekend tipten wij een quotering van 23.79. Met 4 doelpunten bij Excelsior - Ajax kenden wij een uitstekende start, maar Manchester United ging met 2-0 ten onder bij Tottenham Hotspur. Hierdoor ging de combo-bet helaas de mist in. Niet getreurd, zo staan wij komende donderdag alweer met een nieuwe editie van ‘Dit wordt het weekend’ voor jullie klaar.

Betcity Academy

thumbnail

GP Brazilië

Sambaaaaa! We keren terug naar São Paulo voor de GP Brazilië!

4 min leestijd

thumbnail

GP Spanje

Is het de GP van Spanje of de GP van Catalonië? Het is sowieso de GP waar Max zijn eerste overwinning behaalde!

4 min leestijd

thumbnail

GP Azerbeidzjan

test

4 min leestijd

thumbnail

BetCity Betslip #16: Super Sundayyy!

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Feyenoord - PSV, Tottenham Hotspur - Manchester City & Le Havre - Paris Saint-Germain.

5 min leestijd