Waar is de Conference League finale 2025?

Laatste update 15-08-2024

3 min leestijd

promotional image

De finale van de Conference League zal op woensdag 28 mei 2025 worden gespeeld. De twee overgebleven clubs in het derde Europese toernooi mogen een gooi doen naar de titel. De eerste kwalificatiewedstrijden werden al begin juli 2024 afgewerkt. De voetbalclubs hebben dan ook een lange weg afgelegd richting de Conference League finale. Ontdek hieronder meer informatie over de finale van het Europese voetbaltoernooi:

Stadion finale UEFA Europa Conference League 2025

De UEFA Conference League finale 2025 zal worden gespeeld in het Wrocław Stadion. Het voetbalstadion is te vinden in de gelijknamige Poolse stad Wrocław. Het stadion werd in 2011 geopend en is de thuishaven van de voetbalclub Śląsk Wrocław. Het Wrocław Stadion biedt plaats aan 42.771 toeschouwers en was tevens één van de speellocaties tijdens het EK voetbal 2012. Het Wrocław Stadion is het op derde grootste voetbalstadion van Polen. Opmerkelijk genoeg was het eerste sportevenement in het stadion een WBC bokswedstrijd. De eerste voetbalwedstrijd werd op 28 oktober 2011 in het Wrocław Stadion gespeeld.

Hoe laat is de finale van de UEFA Conference League 2025?

De finale van de Europa Conference League zal op 28 mei 2025 worden gespeeld in Polen. De aftrap van de finale zal plaatsvinden om 21:00 uur. Natuurlijk kan de liefhebber de wedstrijden live bekijken op televisie. Wedden op de Conference League kan natuurlijk bij BetCity. De wedstrijden in de UEFA Conference League worden pre-match en live aangeboden. Weddenschappen afsluiten kan ook op de gratis BetCity applicatie!

Finale Europa Conference League 2024

In het seizoen 2023/2024 werd de finale van de Europa Conference League gespeeld in Athene. De UEFA Conference League 2024 werd gewonnen door Olympiakos. De Griekse voetbalclub won in de finale met 1-0 van Fiorentina. Ayoub El Kaabi scoorde in de 116e minuut de beslissende en enige treffer in de wedstrijd!

Veelgestelde vragen over de Conference League finale

Bekijk hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over de finale van de Europa Conference League 2025:

Waar is de finale van de UEFA Conference League?

De finale van de Europa Conference League 2024/2025 zal worden gespeeld in Wrocław. Het gevecht om de titel zal worden uitgevochten in het Wrocław Stadion in de gelijknamige Poolse stad.

Kan ik wedden op de finale van de Europa Conference League?

Ja, er staan honderden verschillende weddenschappen klaar bij BetCity! Er kan ook live worden ingezet op de finale van de Europa Conference League in het seizoen 2024/2025.

Kan ik wedden op andere Europese competities?

Ja, het is mogelijk om te wedden op andere Europese competities. Er moet gedacht worden aan de wedstrijden in de Champions League en de Europa League. Wedden op een nationale competitie is ook een optie, bijvoorbeeld op een duel van een Nederlandse club. De duels van onder andere Ajax, PSV en Feyenoord worden live en pre-match aangeboden bij BetCity.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!