BetCity Betslip #7

Laatste update 04-10-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op Atlético Madrid - Feyenoord & RB Leipzig - Manchester City.

Atlético Madrid - Feyenoord: Beide Teams Scoren - Ja & Yankuba Minteh over 0.5 schoten op doel (3.45)

Woensdagavond 18:45 staat in het teken van een zeer belangrijk duel voor de Rotterdammers en omstreken. Feyenoord gaat het op dit tijdstip namelijk in de UEFA Champions League opnemen tegen Atlético Madrid. De formatie van Arne Slot kan in het Metropolitano Stadium goede zaken doen in de jacht op een ticket voor de knock-outfase.
Onze verwachtingen voor deze kraker in Madrid? Wij durven geen winnaar aan te wijzen en tippen dan ook het volgende: Beide Teams Scoren - Ja & Yankuba Minteh over 0.5 schoten op doel.
Atlético Madrid zag in 3 van de laatste 4 wedstrijden Beide Teams Scoren - Ja. Afgelopen zondag wist notabene Cádiz nog tweemaal in de thuisbasis van de Madrilenen het net te vinden. Feyenoord zag in 5 van de laatste 6 competitiewedstrijden Beide Teams Scoren - Ja.
Daarnaast voorzien wij ten minste één schot tussen de palen van Minteh. De 19-jarige aanvaller was het afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles de grote man en wil zich in het miljardenbal dolgraag laten gelden. In zijn laatste 6 wedstrijden (inclusief invalbeurten) kwam de Gambiaan tot minimaal één schot op doel. In de laatste 2 duels (vs. Go Ahead Eagles & Ajax) kwam Minteh zelfs tot 2 doelpogingen tussen de palen. Bekijk hier onze voorbeschouwing mét wedtips voor Atlético Madrid - Feyenoord.

RB Leipzig - Manchester City: Manchester City wint (1.68)

De tweede en laatste wedstrijd van de ‘BetCity Betslip #7’ speelt zich af in Duitsland. In de Red Bull Arena ontvangt RB Leipzig in de eigen thuisbasis Manchester City.
Het RB Leipzig van Xavi Simons hoopt in de eigen thuisbasis tegen Manchester City te kunnen stunten, maar wij zien het echter niet zover komen. De thuisploeg gaf afgelopen zaterdag tegen Bayern München een 2-0 voorsprong weg (2-2) en mocht na afloop absoluut niet klagen met deze eindstand. Met Manchester City treffen de Duitsers een formatie van nóg betere klasse.
Manchester City is ook dit seizoen de topfavoriet om de Champions League te winnen. Na 2 tegenslagen in eigen land is het miljardenbal het ideale podium voor Pep Guardiola om met zijn team terug te slaan. Vorig seizoen won Manchester City in de Champions League met 7-0 (!) van RB Leipzig en wij voorzien een nieuwe zege voor The Citizens. Bekijk hier onze voorbeschouwing mét wedtips voor RB Leipzig - Manchester City.

Betslip

De betslip voor woensdag 4 oktober 2023 is als volgt: Beide Teams Scoren - Ja & Yankuba Minteh schiet ten minste één keer op doel en Manchester City wint van RB Leipzig voor in totaal 5.79 keer je inzet.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!