BetCity Betslip #6

Laatste update 26-09-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op PSV & Internazionale.

PSV - Go Ahead Eagles: Correcte score: 4-0 (9.50)

We trappen de zesde editie van de ‘BetCity Betslip’ af in ons eigen kikkerlandje. Woensdagavond om 18:45 uur ontvangt PSV in de eigen thuisbasis Go Ahead Eagles. Gezien de vorm waarin de Eindhovenaren lijkt het niet de vraag of PSV gaat winnen, maar met welke uitslag.
De ploeg van Peter Bosz is nog altijd foutloos (5W). Zowel FC Utrecht, Vitesse, RKC Waalwijk, NEC als Almere City werd aan de kant gezet. Verrassend genoeg werden de laatste 3 competitiewedstrijden allemaal met 4-0 gewonnen. Verwachten jullie net als wij een nieuwe 4-0 overwinning? Tegen Go Ahead Eagles levert je dat maar liefst 9.50 keer je inzet op.
Go Ahead Eagles won dit seizoen in eigen huis van FC Volendam, sc Heerenveen en Fortuna Sittard. Buitenshuis pakte het één punt op bezoek bij PEC Zwolle (1-1) en verloor het met maar liefst 5-1 van AZ. Wij durven een ruime overwinning van de koploper van de Eredivisie ten koste van Go Ahead Eagles wel aan. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor PSV - Go Ahead Eagles.

PSV - Go Ahead Eagles: Noa Lang over 1.5 schoten op doel (2.08)

De tweede wedtip speelt zich ook af in het Phillips Stadion. Ditmaal zijn alle ogen gericht op PSV-linksbuiten Noa Lang. De oud-Ajacied is geweldig begonnen aan zijn dienstverband voor de Eindhovenaren en oud-international Eljero Elia is zelfs van mening dat Lang té goed is voor de Eredivisie.
Wij voorzien tegen Go Ahead Eagles ten minste 2 schoten tussen de palen van Lang. Dit levert je maar liefst 2.08 keer je inzet op. Dit seizoen kwam Lang in de Eredivisie viermaal in actie. In al deze duels kwam de rechtspoot tot minimaal 2 schoten op doel.

Internazionale - Sassuolo: -1 Asian Handicap: Internazionale wint (1.47)

Het Internazionale van Simone Inzaghi is op geweldige wijze aan het seizoen 23/24 begonnen. De eerste 5 competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen en zo zijn de Italianen dus nog altijd foutloos. In de eerste 5 duels wist de thuisploeg maar liefst 14 keer te scoren en het kreeg slechts één treffer om de oren.
Wij verwachten dat Internazionale deze lijn door zal zetten. De 3 eerdere thuiswedstrijden (2-0 vs. AC Monza, 4-0 vs. Fiorentina & 5-1 vs. AC Milan) werden allemaal op overtuigende wijze gewonnen en wij voorzien voor Sassuolo in Stadio Giuseppe Meazza een zware klus.
De bezoekers verloren de eerste 2 uitwedstrijden van het seizoen: 2-0 vs. Napoli & 4-2 vs. Frosinone. De laatste ontmoeting tussen Internazionale en Sassuolo eindigde ook in een 4-2 overwinning voor de koploper van de Serie A. Wij zetten in op -1 Asian Handicap: Internazionale wint voor 1.47 keer je inzet. Check hier een artikel over meer informatie over ‘Asian Handicap’. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor Internazionale - Sassuolo.

Betslip

De betslip voor woensdag 27 september 2023 is als volgt: PSV wint met 4-0 van Go Ahead Eagles én Noa Lang schiet minimaal 2 keer op doel en tot slot Internazionale wint met -1 Asian Handicap van Sassuolo voor in totaal 19.11 keer je inzet.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!