BetCity Betslip #4

Laatste update 16-09-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op Feyenoord, Newcastle United & Napoli.

Feyenoord - sc Heerenveen: Santiago Giménez over 1.5 schoten op doel (1.88)

De eerste wedstrijd van de BetCity Betslip #4 speelt zich af in ons eigen kikkerlandje. De Eredivisie wordt na de interlandperiode hervat met de ontmoeting tussen Feyenoord en sc Heerenveen.
Feyenoord begon het seizoen teleurstellend met 2 gelijke spelen, maar heeft zich met ruime overwinningen op Almere City (6-1) en FC Utrecht (1-5) uitstekend herpakt. sc Heerenveen begon 23/24 juist met 2 zeges, maar ging in de laatste 2 speelrondes tegen Sparta Rotterdam (1-3) en Go Ahead Eagles (3-2) ten onder.
De ontmoeting met sc Heerenveen was voor Arne Slot de ideale wedstrijd om Ayase Ueda zijn eerste basisplek te gunnen voorafgaand aan de ontmoeting met Celtic in de UEFA Champions League, want Santiago Giménez zal de eerste 2 CL-duels vanwege een blessure moeten missen. De Japanner is echter in de interlandperiode geblesseerd geraakt en dus is Giménez tegen sc Heerenveen de enige optie voor de spitspositie.
De Mexicaan kwam in de interlandperiode slechts 73 minuten in actie en is topfit voor de clash met sc Heerenveen. Wij voorzien ten minste 2 schoten tussen de palen van de linkspoot tegen de Friezen, aangezien de kans in onze ogen zeer groot is dat de 22-jarige spits 90 minuten zal gaan spelen. In de laatste 3 competitiewedstrijden kwam Giménez tot 3, 2 & 2 schoten op doel. Wat ons betreft is deze weddenschap een zekerheidje. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtip voor Feyenoord - sc Heerenveen.

Newcastle United - Brentford: Beide Teams Scoren - Ja (1.75)

Van de Eredivisie gaan we door in de Premier League. Op het hoogste niveau van Engeland staat de ontmoeting tussen Newcastle United & Brentford voor de boeg.
Newcastle United heeft een geweldig seizoen achter de rug, maar in het seizoen 23/24 wil het nog niet vlotten. Maar liefst 3 van de eerste 4 competitiewedstrijden gingen verloren en komende dinsdag maakt Newcastle United haar rentree in de UEFA Champions League. Brentford is dit seizoen nog altijd ongeslagen en hoopt in het St. James’ Park voor een stunt te zorgen.
Wij verwachten dat in de thuisbasis van Newcastle United beide teams weten te scoren. De thuisploeg zag in 3 van de eerste 4 competitieduels Beide Teams Scoren - Ja. Brentford zag dit seizoen in 4 van de 5 wedstrijden doelpunten aan beide kanten vallen. 3 van de laatste 4 onderlinge duels zagen Beide Teams Scoren - Ja. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtip voor Newcastle United - Brentford.

Genoa - Napoli: Napoli wint (1.65)

Tot slot reizen we af naar Italië. In de vierde speelronde van de Serie A ontvangt Genoa regerend landskampioen Napoli. De promovendus won verrassend genoeg op bezoek bij Lazio (0-1), maar ging in de overige 2 duels ten onder: 1-0 vs. Torino & 1-4 vs. Fiorentina. Wij verwachten dat ook Napoli te sterk zal zijn voor Genoa.
Napoli won de eerste 2 competitiewedstrijden (1-3 vs. Frosinone & 2-0 vs. Sassuolo), maar ging in de derde speelronde verrassend genoeg ten onder. Lazio won namelijk in Napels met 1-2. Dit was echter een klein wonder, zo had Napoli bijna 4 (!) keer zoveel doelpogingen als de ploeg uit Rome. Desondanks stond de kampioen na afloop met lege handen.
De laatste 2 ontmoetingen met Genoa waren een prooi voor Napoli. Wij voorzien zaterdagavond in Stadio Luigi Ferraris weinig tot geen problemen voor Victor Osimhen & co. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtip voor Genoa - Napoli.

Betslip

De betslip voor zaterdag 16 september 2023 is als volgt: Santiago Giménez schiet tegen sc Heerenveen minimaal 2 keer op doel, Beide Teams Scoren - Ja bij Newcastle United vs. Brentford & Napoli wint op bezoek bij Genoa voor in totaal 5.42 keer je inzet.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!