BetCity Betslip #14: Mbappé & Dumfries in de spotlight!

Laatste update 21-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Griekenland - Frankrijk & Gibraltar - Nederland.

Griekenland - Frankrijk: Frankrijk wint & Kylian Mbappé over 3.5 schoten (2.55)

We trappen de veertiende editie van de 'BetCity Betslip' af in de OPAP Arena in Athene. In de thuisbasis van AEK Athene staat dinsdagavond 21 november 2023 om 20:45 uur het volgende duel op de planning: Griekenland - Frankrijk.
Beide ploegen zijn in de EK-kwalificatie al uitgespeeld en dus lijkt het in de Griekse hoofdstad aan te komen op kwaliteit. Dan lijkt het ongetwijfeld de Franse kant op te gaan vallen. Frankrijk wist 8 van de laatste 9 wedstrijden te winnen. Afgelopen zaterdag werd Gibraltar met 14-0 (!) aan de kant gezet. De Grieken verloren daarnaast 3 van de laatste 6 duels.
Naast een zege van Frankrijk voorzien wij 4 of meer doelpogingen van Kylian Mbappé. In de laatste 2 duels kwam de Fransman tot maar liefst 16 schoten. In 11 van de laatste 14 wedstrijden wist Mbappé minimaal 4 doelpogingen af te vuren. Een overwinning van de Fransen in combinatie met ten minste 4 schoten van de superster levert je 2.55 keer je inzet op.

Gibraltar - Nederland: Denzel Dumfries geeft een assist (2.00)

Naast Griekenland - Frankrijk wordt ook Gibraltar - Nederland uitgelicht. Ons Oranje wist zich afgelopen zaterdag tegen Ierland dankzij een 1-0 overwinning te plaatsen voor het EK 2024 in Duitsland. Tegen Gibraltar wil het Nederlands elftal de kwalificatiecyclus in stijl afsluiten.
Gibraltar kreeg afgelopen zaterdag tegen Frankrijk een enorm pak slaag te verwerken. Les Bleus wist - ten koste van Gibraltar - de grootste zege ooit in een EK-kwalificatie te boeken: 14-0. Wij voorzien van het Nederlands elftal tegen Gibraltar dan ook de nodige doelpunten.
De bookmakers voorzien in Estádio Algarve 5 doelpunten van de ploeg van Ronald Koeman. Wij voorzien ten minste één assist van Denzel Dumfries. De 27-jarige vleugelverdediger gaf in 6 duels in de EK-kwalificatie al 5 beslissende voorzetten. Een quotering van 2.00 tegen notabene Gibraltar is véél te hoog.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Frankrijk wint & Kylian Mbappé over 3.5 schoten (2.55)
  • Denzel Dumfries geeft een assist (2.00)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.10!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!