BetCity Betslip #10: value door heel Europa!

Laatste update 27-10-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Juventus - Hellas Verona, Wolverhampton Wanderers - Newcastle United & Hibernian - Celtic.

Juventus - Hellas Verona: Juventus wint (1.38)

We trappen de tiende editie van deze rubriek af in Italië. In de tiende speelronde van de Serie A ontvangt Juventus in de eigen thuisbasis Hellas Verona. Zaterdagavond om 20:45 uur vindt deze ontmoeting plaats.
Dat Juventus dit seizoen geen Europees voetbal speelt, lijkt in het voordeel te spelen van de Oude Dame. Na 9 competitiewedstrijden staat de teller op maar liefst 20 punten en de achterstand op koploper Internazionale bedraagt slechts 2 punten. Juventus won 3 van de laatste 4 competitiewedstrijden (1G), terwijl Lecce, Atalanta, Torino en AC Milan in deze reeks de tegenstanders waren. In al deze 4 duels wist Wojciech Szczesny een clean sheet te pakken.
Met Hellas Verona treft Juventus de ideale tegenstander om de druk bij de concurrenten te leggen. De bezoekekers zijn de nummer 16 van de Serie A en verkeren in een dramatische vorm. Hellas Verona won de eerste 2 duels van het seizoen 2023/24, maar wist in de laatste 7 duels slechts 2 punten te pakken. Juventus won de laatste 3 ontmoetingen met Hellas Verona en wij voorzien een herhaling van dit recept. Een zege van de ploeg van Massimiliano Allegri levert je 1.40 keer je inzet op. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor Juventus - Hellas Verona.

Wolves - Newcastle United: Wolves over 0.5 goals (1.44)

Van de Serie A pakken we door in de Premier League. Op het hoogste niveau van Engeland wacht de ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Newcastle United. De laatstgenoemde wordt als de favoriet gezien, maar wij verwachten dat het in het Molineux Stadium absoluut geen appeltje eitje zal gaan worden voor Newcastle.
Newcastle United verkeert in een goede vorm, maar heeft de zware Champions League wedstrijd tegen Borussia Dortmund in de benen (0-1). Wij verwachten dat Wolverhampton Wanderers in de eigen thuisbasis ten minste één keer het net weet te vinden.
Wolves verkeert de laatste weken in bloedvorm. In de laatste 4 competitiewedstrijden bleef het ongeslagen en in deze reeks werd zelfs Manchester City verslagen (2-1). In de laatste 10 duels in alle competities wist Wolverhampton Wanderers te scoren. Newcastle United wist daarnaast in slechts 2 van de laatste 18 uitwedstrijden het doel schoon te houden. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor Wolverhampton Wanderers - Newcastle United.

Hibernian - Celtic: Celtic over 3.5 goals (5.25)

We sluiten de ‘BetCity Betslip #10’ af in Schotland. In de Premiership komt grootmacht Celtic in actie. De CL-opponent van Feyenoord gaat in de tiende speelronde op bezoek bij Hibernian.
Het lijkt erop dat Celtic deze tegenstander op het ideale moment treft. Hibernian ging namelijk in de laatste speelronde met 4-0 ten onder tegen Rangers FC. Celtic wist daarentegen met 1-4 te winnen op bezoek bij Hearts. Krijgen we een herhaling van dit recept? Dit zou je maar liefst 5.25 keer je inzet opleveren.
In 2 van de laatste 4 onderlinge duels was deze bet winnend. Eerder dit seizoen kreeg Hibernian in eigen huis klop van Aston Villa (0-5), terwijl notabene Livingston zelfs 3 keer op Easter Road wist te scoren (2-3). Wij voorzien een monsterscore voor Celtic, dat bulkt na het zelfvertrouwen na een 2-2 gelijkspel tegen Atlético Madrid.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Juventus wint (1.38)
  • Wolverhampton Wanderers over 0.5 goals (1.44)
  • Celtic over 3.5 goals (5.25)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 10.43!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!