Big Win: 3 correcte scores goed voor €4.825,60

3 min leestijd

Big Win - week 26

Drie correcte scores met een totale quotering van 371.2, dan ben je een heel grote speler. Deze BetCity-speler flikte het afgelopen weekend en pakte hiermee een bedrag van maar liefst €4.825,60.

Threefold

De Big Win van het afgelopen weekend vond plaats in Zuid-Amerika. Twee duels in de Braziliaanse Série A en de openingswedstrijd van de Copa América: Argentinië - Canada.

Argentinië - Canada

Deze grote speler had een 2-0 overwinning voor de Argentijnen voorspeld. Ondanks een doelpuntloze eerste helft, wist de titelverdediger van de Copa América met 2-0 te winnen van Canada. Na 49 minuten schoot Julian Álvarez op aangeven van Alexis Mac Allister de 1-0 tegen de touwen. Met nog twee minuten op de klok schoot Lautaro Martínez na een heerlijke balletje van wie anders dan Lionel Messi de eindstand op het scorebord: 2-0. Dankzij deze treffer van de spits van Internazionale was het groot feest bij deze BetCity-speler. Met een inzet van €13 naar 4.825,60, gefeliciteerd!

Copa América

Wist je dat wij voor de Copa América voorbeschouwingen hebben voor elke wedstrijd, waaronder topfavorieten Argentinië en Brazilië?