Big Win: €9.180,40 mede dankzij CL-winst Real Madrid

Laatste update 15-08-2024

5 min leestijd

Big Win - week 23

Ruim €9.000 winnen met een inzet van slechts €27, dat is niet voor veel spelers weggelegd. Deze ‘Grote Speler’ kreeg het afgelopen weekend voor elkaar met een heerlijke lijst! Hier lees je hoe hij dat deed.

Sevenfold

Het feit dat de grote competities afgelopen zijn, weerhield deze BetCity-speler niet van het plaatsen van een heerlijke weddenschap. In totaal combineerde deze speler zeven wedstrijden, waarvan zes uit o.a. Japan, Estland, Noorwegen en Zweden. Met als kers op de taart de absolute topwedstrijd: de Champions League-finale. Zo kwam hij op een creatieve manier uit op een fantastische odd van 282.30 en met onze Combo Boost zelf 338.50!

Borussia Dortmund - Real Madrid

Vooraf was Real Madrid de gedoodverfde favoriet om deze finale te winnen, ze hebben dit namelijk al veertien keer eerder gedaan. Borussia Dortmund lukte dit slechts één keer eerder en dat is al een tijdje geleden, zij wisten de 'Cup met de Grote Oren' te winnen in 1997. Ondanks de torenhoge favorietenrol van de Koninklijke, was het spelbeeld toch anders dan verwacht. Borussia Dortmund was heer en meester in de eerste helft en kreeg een aantal grote kansen, ze verzuimde echter om de kansen om te zetten in doelpunten. Na rust wist Real de wedstrijd steeds meer naar zijn hand te zetten en kwamen ze in de 74e minuut op voorsprong via Daniel Carvajal. Hij kopte een scherpe hoekschop van Toni Kroos keurig tegen de touwen. Slechts negen minuten later kwam de ploeg van Carlo Ancelotti al met de definitieve beslissing. Sterspeler Vinícius Júnior kon de bal eenvoudig afmaken na een verkeerde pass van EK-afvaller Ian Maatsen. Door de grote fout van de Nederlander was de was het over en uit voor Dortmund en verzekerde Real Madrid zich van de vijftiende Champions League-winst in de clubhistorie. Na het slippertje van Maatsen was het dus een groot feest in het huis van deze BetCity-speler. Al met al een geweldige betslip met een prachtige winst van maar liefst €9.153,28!
promotional image
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!